Den 17 november på Waterfront!
Nu släpper vi utställningsplatserna och prissponsorskapen till Betongvärldens Betonggala den 17 november på Waterfront i Stockholm!
Det blir flera nyheter, till exempel kommer de nominerade föreläsa för respektive jury på eftermidagen den 17 november, vilket gör att du kan lyssna på flera intressanta föreläsningar i tre parallella block. Vi bjuder även på mat och ett gemensamt program under en timme.
Utställningsplatserna är begränsade till 30 stycken och biljetterna till 600. Så skynda dig att boka!
Vi har följande paket att erbjuda:
Huvudsponsor
Utställningsyta enligt avtal, 20 biljetter, omnämnande i alla våra kanaler i samband med Betonggalan och möjlighet att medverka i panel under programmet. Det finns plats för tre huvudsponsorer.
Pris: 100 000 kr.
Bokat av Mapei.
Utställare
Utställningsyta 3×2 meter, 5 biljetter till Betonggalan. Se skiss ovan.
Pris: 30 000 kr
Bokade utställare: Skako, Sika, Mapei, Contiga, Prefabsystem Montage, Schwenk, Sydsten, Bemix, Bekaert och Isobetong.
Prissponsor
Prisutdelare vid respektive pris, omnämnande i alla kanaler som priset marknadsförs i och 5 biljetter till Betonggalan. Se vilka priser som delas ut nedan.
Pris: 50 000 kr.
De priser som finns att sponsra ser du nedan. Det finns även möjlighet att föreslå ett nytt pris.
Årets Legend (Nytt pris, sponsras av Isobetong)
Årets Montageledare (bokat av Bemix)
Årets Betongentreprenör
Årets Betongkonstruktör
Årets Betongarkitekt (bokat av Pigmentec)
Årets Jämställdhetspris
Årets Miljöpris
Ung&Tung (bokat av Prefabbyggarna)
Årets Betongforskare (bokat av Sika)
Årets Arbetsmiljöpris
Johan Silfwerbrandpriset
För bokning och frågor kontakta:
Roger Andersson
0733-90 55 19
roger@betongvarlden.se
Kan vi nöja oss med 21 grader hemma – för klimatets skull? HSB Living Lab undersöker hur smart kommunikation kan göra det svala valet till det självklara valet för både plånboken och planeten.
Forskare vid South China University har utvecklat och undersökt en cementlösning, kallad LC³, kalkstens-kalcinerad lera-cement, som kan minska koldioxidutsläpp och energiförbrukning inom cementindustrin.
Den franske arkitekten Laurent Fournier har gjort sig känd för sitt innovativa arbete med naturliga och lokala material som bambu, kalksten och lera. Han har baserat sitt liv och arbete i Kolkata, Indien, där han sedan 1993 utvecklat en arkitekturstil som både hedrar traditionella byggmetoder och möter moderna krav på hållbarhet och komfort.